Årets kvinna är Liselotte Jansson

Till årets kvinna i Solna har Folkpartiet utsett Liselotte Jansson, vd på SAS Institute. Årets kvinna är en utmärkelse som Folkpartiet årligen delar ut för att uppmärksamma kvinnor som gör viktiga insatser för samhället. Vid en personalträff på SAS Institute idag på morgonen tilldelades Liselotte Jansson utmärkelsen av Anders Ekegren och Marianne Damström Gereben.

– Liselotte Jansson är en framgångsrik företagsledare. Vi är stolta över att ha SAS Institute i Solna, som är ett av världens ledande mjukvaruföretag. Liselotte ingår också i Solna stads företagarnätverk, och är där en konstruktiv och idérik person som vi har stor nytta av, sa Anders Ekegren vid utnämningen.

SAS Institute har flera år i rad utsetts till landets bästa arbetsplats av Great Place to Work Institute. Det är till stor del tack vare Liselotte Janssons ledarskap.

– Ditt goda ledarskap har byggt ett framgångsrikt företag, och bidrar till hela Solnas goda renommé,  det är vår motivering till denna utmärkelse, sa Marianne Damström Gereben och överlämnade diplom och blomma.

– Jag är stolt och hedrad över utmärkelsen. Det är alltid roligt att bli uppmärksammad. Vi har ett gott samarbete med Solna stad, och jag hoppas få fortsätta att bidra också till kommunen. Man håller på sitt lag, och Solna är mitt lag, sa Liselotte Janssson.

Fakta om SAS Institute

SAS Institute är världens största privatägda mjukvaruföretag, som omsätter årligen runt 10 miljarder kronor i 105 länder. Företaget utvecklar verktyg och metoder som låter stora organisationer lära av sin historia, mäta och kommunicera pågående aktiviteter och inte minst att skapa insikt om framtiden.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s